Ouă pocate cu Feta coaptă și măsline
Ouă poșate cu Fetan coapte și măsline este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați salvie, ouă, focaccia de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă Pocate În Sos De Roșii Cu Naut Și Feta, Ouă pocate în sos de roșii cu naut și Feta, și Ouă pocate în sos de roșii cu naut și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 6 inci de căldură. Aduceți o tigaie mare adâncă de apă la foc mic.
Ungeți focaccia cu ulei de măsline și fierbeți până se prăjește ușor. Puneți o placă de feta în fiecare dintre cele 6 feluri de mâncare gratinate individuale.
Stropiți fiecare placă cu 1 linguriță de ulei.
Se presară ușor cu piper de Alep și se fierbe timp de 2 până la 3 minute, până se rumenesc ușor și se sfârâie.
Între timp, spargeți ouăle pe rând într-un castron mic, apoi glisați-le în apa care fierbe. Braconați până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle în vasele gratinate și condimentați cu sare.
Se presară cu piper de Alep, măsline și salvie.