Ouă Pocate Caprese
Ouă pocate Caprese este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați roșii, oțet distilat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Încercați Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză), Nutriție în ouă și pentru ouă Pocate în sos de roșii, și Ouă De Tigaie Caprese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță mare cu 2 până la 3 inci de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic, turnați oțetul și 2 lingurițe de sare și păstrați apa la foc mic.
În timp ce așteptați ca apa să fiarbă, așezați o felie de brânză mozzarella și o felie groasă de roșie pe fiecare jumătate de brioșă engleză și prăjiți-o într-un cuptor cu prăjitor de pâine până când brânza se înmoaie și brioșa Engleză s-a prăjit, aproximativ 5 minute.
Crăpați un ou într-un castron mic. Ținând vasul chiar deasupra suprafeței apei, strecurați ușor oul în apa care fierbe. Repetați cu ouăle rămase. Braconați ouăle până când albușurile sunt ferme și gălbenușurile s-au îngroșat, dar nu sunt tari, 2 1/2 până la 3 minute.
Scoateți ouăle din apă cu o lingură cu fante și tamponați pe un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă.
Pentru a asambla, așezați un ou pocat deasupra fiecărei brioșe englezești. Puneți o linguriță de sos pesto pe fiecare ou și presărați sare după gust.