Ouă Marmorate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ouăle marmorate. Această rețetă face 10 porții cu 88 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, sare de masă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cum se fierbe tare ouă & Chineză marmorat tean ouă, Ouă De Marmură De Ceai, și Ouă De Marmură De Ceai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sfecla, apa, oțetul, zahărul, sarea, ceapa și ardeiul roșu zdrobit uscat la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când ceapa este fragedă.
Scoateți din căldură. Crăpați ouăle peste tot folosind spatele unei linguri de lemn. Scufundați ouăle în amestecul de sfeclă și lăsați să stea 15 minute. Acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Cum să le folosească: ia reteta ta preferata de ou deviled o crestătură.
Adăugați o notă festivă la salata nioise. Înjumătățiți și acoperiți cu smântână și caviar sau icre de păstrăv afumat. Sau, serviți în stil picnic cu sare de mare, piper și un pachet de șase bere rece.