Ouă lustruite
Polished Eggs este o garnitură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 184 de calorii , 8 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, usturoi, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Ouăle la cuptor Portobello , Oleele asiatice moi și Ouăle de sparanghel Benedict .
Instrucțiuni
Puneti ouale intr-o cratita si acoperiti complet cu apa rece. Aduceți apa la fiert timp de un minut. Acoperiți, luați de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apa fierbinte și răciți. Curățați. Înscrieți spirale în albușul ouălor, de la vârf până la fund, folosind un cuțit ascuțit.
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mediu până începe să se rumenească. Se amestecă zahărul și sosul de soia.
Scoateți tigaia de pe foc.
Puneți ouăle în sos și întoarceți-le pentru a acoperi. Când ouăle sunt drăguțe și întunecate, iar sosul este gros și însiropat, scoateți din sos.