Ouă italiene peste spanac și mămăligă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouăle italiene peste spanac și Polentan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 594 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză asiago, spanac pentru copii, sos de paste cu roșii-busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Italiene Peste Mămăligă - 6 Puncte, Ouă Coapte Cu Ciuperci De Spanac Italian, și Mămăligă cu Fontinan și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați feliile de mămăligă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți blaturile de mămăligă cu spray de gătit. Se fierbe 3 minute sau până se încălzește bine.
În timp ce mămăliga se încălzește, aduceți sosul la foc mic într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se amestecă spanacul; acoperiți și gătiți timp de 1 minut sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă pentru a combina. Faceți 4 indentări deasupra amestecului de spanac folosind spatele unei linguri de lemn. Rupeți 1 ou în fiecare indentare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când ouăle sunt dorite grad de coacere.
Așezați 3 felii de mămăligă pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu un sfert de amestec de spanac și 1 ou.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.