Ouă Individuale Coapte
Ouăle individuale coapte sunt a fără gluten, primal și prietenos cu fodmap mâncare de dimineață. Această rețetă servește 1 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 219 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână slănină, ou, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă Individuale Coapte, Ouă individuale coapte cu Tabasco, și Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform, dar totusi flexibil. Înfășurați felia de slănină în interiorul unei cani de brioșe.
Așezați o linguriță de unt (sau grăsime de slănină) în fundul cupei de brioșe. Picătură în ou.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute.
Așezați 1/4 felie de brânză peste ou și continuați să gătiți până când brânza este topită și oul este gătit.