Ouă fierte tari cu firimituri crocante de hamsii
Ouăle fierte tare cu firimituri crocante de hamsii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 20 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 62 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, coajă de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Ouă fierte tari cu ridichi și Crostini cu unt de hamsie, Paste Farfalle Cu Conopidă, Hamsie Și Ou Fiert Tare, și Ouă fierte tare cu maioneză din plante.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 într-o cratiță mare, acoperiți ouăle cu apă și aduceți la foc mic. Gatiti la foc moderat timp de 8 minute.
Scurgeți ouăle, întoarceți-le în tigaie și agitați tigaia pentru a sparge cojile peste tot. Umpleți tigaia cu apă rece și lăsați ouăle să se răcească timp de 3 minute.
Scurgeți și curățați ouăle; se usucă.
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, usturoiul și o treime din hamsiile tocate.
Într-o tigaie mică, topiți untul la foc moderat.
Adăugați hamsiile tocate rămase și gătiți, amestecând, până se descompun, aproximativ 1 minut. Se amestecă coaja de lămâie și firimiturile de brioșă și se transferă pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți firimiturile până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute.
Înjumătățiți ouăle și aranjați pe un platou. Dollop 1/4 linguriță de maioneză pe fiecare gălbenuș de ou. Completați fiecare cu firimiturile de hamsii și pătrunjelul și serviți.