Garden District ouă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 636 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, spanac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Amestecate De Grădină, Ouă Amestecate În Grădina De Iarnă, și Ouă Coapte Cu Curry De Grădină De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapă, ardei și usturoi; saut 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ciuperci și gătiți 30 de minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă cubulețe de pâine, ouă ușor bătute și pesmet. Se amestecă treptat bulionul de pui până când amestecul seamănă cu umplutura. Se amestecă ierburile, ceapa verde, sarea și piperul. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ghimbir întreg, Zdrobit
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Formați amestecul în 16 torturi, folosind aproximativ 3/4 cană de amestec pentru fiecare tort. Gatiti, in loturi, pe o plita antiaderenta sau o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Așezați prăjiturile pe o grătar într-o tigaie jellyroll și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Gatiti spanacul si 1 lingura de apa intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 minute sau pana se ofilesc, amestecand o data; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați 1/4 cană de spanac pe fiecare dintre cele 8 farfurii de servire; deasupra cu două prăjituri cu ciuperci. Se acoperă cu 2 ouă pocate și Tasso Hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
Sos Hollandaise
1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Serviți cu sparanghel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe