Ouă diabolice de măsline și ierburi
Ouă de măsline și ierburi Deviled este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați măsline, Arpagic, Frunze de maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă Diabolice De Măsline, Du-Te Verde (Măsline) Deviled Ouă, și Ouă Diabolice Cu Plante Cremoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle decojite pe lungime în jumătate cu tăietor de legume ondulat sau cuțit ascuțit. Îndepărtați cu grijă gălbenușurile și puneți-le într-un castron mic; mash cu furculiță. Rezervați jumătăți de albuș de ou.
Se amestecă gălbenușurile piure, maioneza, ierburile tocate, ardeiul de usturoi și măslinele tocate. Se amestecă cu grijă amestecul în jumătăți de albuș de ou, îngrămădind ușor.
Tăiați măslinele întregi fără sâmburi în felii; acoperiți fiecare jumătate de ou cu felii de măsline.
Se decoreaza cu ierburi miciprig sau frunze.