Ouă Diabolice
Reteta Ouă Deviled este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 12 porții cu 50 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte tari, bici minune, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 799 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă, și Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 cojiți ouăle fierte tari răcite; feliați în jumătăți pe lungime.2
Scoateți gălbenușurile din albi și puneți-le într-un castron mic rotund.3 gălbenușuri de piure cu o furculiță în bucăți fine.4
Adăugați 2 linguri îngrămădite pansament pentru salată Miracle Whip, muștar galben, gust dulce de murături și sare și piper negru după gust.5 amestecați amestecul până devine cremos.6 amestec de linguri într-o pungă sandwich cu fermoar; sigilați punga și decupați un colț al pungii.7 strângeți amestecul din colțul pungii în jumătăți de albuș de ou.8
Presărați blaturi de ouă devilate umplute cu boia de ardei.9 Se răcește la frigider 1 până la 2 ore sau până la rece înainte de servire.