Ouă Deviled delicioase

Delectable Deviled Eggs este o rețetă americană care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și rețetă de 30 întregi are 106 calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 24 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de muștar, măsline, condimente pentru grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ batoanele magice delicioase pentru Paște , muschiul de porc prăjit delicios cu ciuperci și salată de roșii și ouăle de diavol lui Blasian .
Instrucțiuni
Puneti ouale intr-o cratita medie si acoperiti cu apa rece. Aduceți apa la fiert și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apa fierbinte, răciți și curățați.
Scoateți gălbenușurile și puneți-le într-o sită. Folosind o lingură sau o furculiță, forțați gălbenușurile de ou printr-o sită într-un castron mic.
În castronul cu gălbenușurile de ou, amestecați maioneza, condimentele pentru grătar, muștarul preparat în stil Dijon, sucul de lămâie și piper negru măcinat.
Puneți amestecul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Tăiați un colț din pungă și introduceți amestecul de gălbenușuri în albușuri. Deasupra cu măsline verzi feliate. Se da la frigider pana la servire.