Ouă Deviled cu o poftă de mâncare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle Diavolite cu o răsucire. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 24 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 47 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți muștar, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa Deviled Ouă cu o poftă de mâncare de foc, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă amestecate cu o răsucire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri, așezați ouăle într-un singur strat.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch.
Se încălzește până la fierbere. Scoateți imediat de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți apa din ouă; clătiți ouăle cu apă rece.
Așezați ouăle într-un castron cu apă cu gheață; lăsați să stea 10 minute.
Pentru a îndepărta coaja, crăpați-o atingând ușor peste tot; rulați între mâini pentru a slăbi. Peel, începând de la capătul mare.
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. În castron mediu, aluneca gălbenușuri; mash cu furculita. Se amestecă țelina, pansamentul, muștarul și sarea până se omogenizează bine.
Se amestecă amestecul de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou. Ouă de top cu roșii și ceapă verde.