Ouă devilate cu somon afumat și ierburi
Ouă Deviled cu somon afumat și ierburi este un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, mărar, ouă și arpagic. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Somon Afumat Ouă Deviled, Somon Afumat Ouă Deviled, și Somon Afumat Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă rece la 1 inch deasupra ouălor; aduceți doar la fierbere.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă curentă rece până se răcește.
Cojiți ouăle; tăiați pe jumătate pe lungime.
Așezați gălbenușurile într-un castron mediu; se pasează cu o furculiță până se omogenizează.
Adăugați smântână și următoarele 7 ingrediente (prin somon); se amestecă bine. Se amestecă amestecul în jumătăți de albuș de ou (aproximativ 1 lingură în fiecare jumătate).
Garnisiți cu crenguțe de mărar și tarhon, dacă doriți.