Ouă De Sfeclă Roșie
Ouăle de sfeclă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 397 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 2 și costă $1.75 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă fierte, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Ouă De Sfeclă Roșie, Ouă De Sfeclă Roșie Murate, și Hash De Sfeclă Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle fierte tari decojite într-un borcan de zidărie de dimensiunea unui litru (sau orice alt recipient rezistent la căldură de dimensiuni similare).
Într-o cratiță medie, combinați sfecla murată, oțetul de mere, apa și zahărul brun.
Se încălzește până ajunge la fierbere.
Așezați bețișoarele de scorțișoară și cuișoarele în borcanul cu ouăle. Turnați cu grijă lichidul de murat și feliile de sfeclă în borcanul cu ouăle. Atingeți borcanul pentru a ajuta la slăbirea bulelor de aer. Folosiți o spatulă lungă și subțire pentru a ușura bulele de aer rămase.
Puneți un capac pe borcan. După ce s-a răcit la temperatura camerei, dați-l la frigider.
Lăsați murăturile să se odihnească cu cel puțin 48 de ore înainte de a mânca.