Ouă De Prepeliță Trufate
Ouăle de prepeliță trufate necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru 14 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 48. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 18 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți garnitură: arpagic, suc de lămâie, ulei de alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă De Diavol Trufate, Ouă De Diavol Trufate, și Ouă De Diavol Trufate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați foarte subțire trufele cu un feliator de trufe sau alt feliator manual mic sau cu un cuțit subțire ascuțit.
Tăiați 48 de cercuri din felii cu tăietor rotund. Tocați suficiente resturi pentru a măsura 1 lingură și rezervați cu 2 lingurițe de suc din borcan dacă folosiți trufe conservate.
Bateți uleiul în suc de lămâie într-un castron mic și condimentați cu sare și piper. Lingurați 1 1/2 linguri de vinaigretă într-un alt castron mic și adăugați cercuri de trufe. Marinați cercurile de trufe, acoperite și răcite, 1 oră sau până când sunt gata de utilizare.
În timp ce cercurile de trufe se marinează, acoperiți ouăle de prepeliță cu apă cu 1 inch într-o cratiță mică. Simmer, acoperit, 5 minute, apoi reîmprospătați sub apă rece pentru a opri gătitul. Cojiți ouăle și înjumătățiți pe lungime.
Împingeți cu grijă gălbenușurile și amestecați cu arpagic, trufe tocate (și orice suc dacă folosiți trufe conservate) și vinaigreta rămasă pentru a crea o pastă. Se condimentează cu sare și piper și se transferă amestecul în punga de patiserie prevăzută cu vârf. Răciți gălbenușurile devilate în pungă până când sunt gata de utilizare.
Aranjați jumătățile de albuș de ou pe un platou și pipeți în doar gălbenușuri diavolite pentru a umple găurile (nu Movila). Acoperiți fiecare gălbenuș cu un cerc de trufe.
* Trufele, vinaigreta, jumătățile de albuș de ou și gălbenușurile diabolice pot fi preparate cu 1 zi înainte și refrigerate separat. (Acoperiți albii cu folie de plastic.) * Deși cel mai bine asamblate chiar înainte de servire, aperitivele pot fi răcite, acoperite cu folie de plastic, până la 2 ore.