Ouă De Prepeliță Murate
Ouăle de prepeliță murate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 24 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ouă de prepeliță, oțet de cidru, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă de prepeliță murate de sfeclă de Paște, Ouă De Prepeliță Murate - Oțet De Vin Roșu, și Salată de Nasturel cu ouă de prepeliță murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, apa, sfecla, zahărul, sarea măsurată și condimentul de murat într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea până când amestecul se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.Între timp, așezați ouăle într-o cratiță medie cu un capac etanș și acoperiți cu apă rece cu 1 inch.
Se pune la foc mare și se fierbe. Scoateți imediat tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 3 minute. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.Când ouăle sunt gata, transferați-le cu o lingură cu fante în baia de apă cu gheață.
Lăsați să stea până când ouăle sunt reci, aproximativ 5 minute. Crăpați cu grijă și curățați fiecare ou și clătiți sub apă rece pentru a îndepărta orice bucăți de coajă reziduale. Bateți ouăle uscate cu un prosop de hârtie și transferați-le într-un borcan de sticlă cu un capac etanș; pune deoparte.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste o cană de măsurare de 1 sau 2 căni cu un gura de scurgere.
Turnați lichidul de decapare răcit în strecurătoare și aruncați conținutul strecurătorului.
Se toarnă lichidul de murat peste ouă și se sigilează borcanul. Întoarceți borcanul cu capul în jos de câteva ori pentru a distribui lichidul de decapare. Refrigerați cel puțin 24 de ore și până la 1 săptămână.
Serviți ouăle murate presărate cu sare grosieră.