Ouă De Prepeliță De Susan
Ouă de prepeliță de susan este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 34 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 25 de ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ouă de prepeliță, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prepeliță la grătar cu sos de susan, Ouă de prepeliță Diavolite ale lui Nif, și Ouă De Prepeliță Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți generos ouăle cu apă rece într-o cratiță mică și grea și aduceți doar la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea, acoperite, 5 minute.
Scurgeți apa, apoi treceți apă rece peste ouă, crăpând cojile de partea tigaiei.
Cojiți ouăle și reveniți la cratiță.
Adăugați apă (1/2 cană), sos de soia și zahăr.
Fierbeti la foc mic, agitând tigaie ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă uleiul de susan.
Se servește la temperatura camerei.
Ouăle de prepeliță de susan sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite.