Ouă De Diavol Roz

Ouăle de diavol roz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți icre de cod, ouă, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă, și Ouă Benedict Ouă Deviled.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înfășurați icre de cod cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți timp de 20 de minute.
Puneți ouăle într-o cratiță și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle. Aduceți-l la fiert, acoperiți și apoi scoateți-l de pe foc. Se lasă deoparte 12 minute.
Scurgeți și turnați apă rece peste ouă pentru a le răci.
Îndepărtați cojile de ouă și tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Așezați gălbenușurile într-un bol de amestecare și amestecați cu icre de cod fierte și unt. Condimentează după gust cu sare. Puneți amestecul de gălbenușuri pe jumătățile de albuș de ou.
Presărați pătrunjel tocat deasupra și serviți.