Ouă De Diavol Mediteraneene
Reteta Ouă Deviled mediteraneene este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 82 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de suc de lămâie, frunze de oregano, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Ouă De Diavol Mediteraneene, Ouă De Diavol Mediteranean Saut, și Ouă De Diavol Mediteraneene (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați ).
Instrucțiuni
Ouă de abur într-un abur de legume 16 minute; se răcește ușor și se coajă. Feliați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați gălbenușurile; mash gălbenușuri.
Se amestecă roșiile, iaurtul, arpagicul, sucul de lămâie și hamsiile în gălbenușuri. Împărțiți între albușuri; acoperiți fiecare ou cu 1 frunză de oregano.
Se presară cu piper roșu zdrobit, dacă se dorește.