Ouă De Armadillo

Ouă De Armadillo
Ouăle de Armadillo necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 36. O porție conține 125 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de acoperire condimentat cu aromă de porc, brânză cheddar, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ouă De Armadillo, Ouă De Armadillo, și Ouă de Armadillo (jalapenos umplute).

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare jalapeno pe jumătate pe lungime; îndepărtați semințele și tulpinile. Umpleți fiecare jumătate de ardei cu aproximativ 1 lingură de brânză cheddar. Într-un castron, combinați cârnații nefierți, amestecul de biscuiți și brânza rămasă; se amestecă bine. Formați aproximativ 2 linguri în jurul fiecărui ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Lb. Johnsonville® Mild Ground Italian Cârnați, Gătiți și Mărunțiți1/2 Lb. Johnsonville® Mild Ground Italian Cârnați, Gătiți și Mărunțiți
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se înmoaie în ouă, apoi se rulează în amestec de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se coace la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru ouăle de Armadillo. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista