Ouă cremoase coapte cu sparanghel și Pecorino

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouă coapte cremoase cu sparanghel și Pecorino. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ouă cremoase coapte cu sparanghel și roșii uscate la soare, Sparanghel la miezul nopții cu ouă cremoase, și Cremă ouă coapte cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 27
Unt ușor două 4-oz. (1/2 cană) ramekins sau boluri rezistente la cuptor și așezate într-o tigaie suficient de mare pentru a ține ramekins.
Feliați sparanghelul subțire pe diagonală. Aduceți o oală mică cu apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; gătiți până când sunt fragede, 1 până la 2 minute și scoateți-le într-o strecurătoare. Păstrați fierberea apei, acoperită.
Într-un castron, bateți ouăle cu laptele până se omogenizează. Se amestecă brânza și sarea. Împărțiți amestecul între ramekinele preparate. Se acoperă fiecare cu jumătate de sparanghel și se presară cu piper.
Set ramekins în tava de copt și a pus în cuptor. Cu ușa cuptorului deschisă, turnați cu grijă apă fierbinte în tava de copt până la nivelul ouălor din ramekins.
Coaceți până când ouăle sunt așezate în centre (atingeți pentru a testa), aproximativ 45 de minute. Pentru a îndepărta ramekins, trageți cu grijă raftul cuptorului în parte; ridicați ramekins din tigaie cu clești și puneți deoparte. Împingeți raftul cu tigaia înapoi în cuptor pentru a se răci.
Ouă Pășunate. Ce sunt: așezate de găini care își petrec cea mai mare parte a timpului afară, căutând hrană pe iarbă și insecte. Preț: până la 7 USD pe duzină. Unde să le găsiți: piețele fermierilor; standuri agricole; câteva piețe (a se vedea localharvest.org sau eatwild.com pentru surse din apropierea dvs.).
Ouă Comerciale. Ce sunt: așezate de găini hrănite de obicei cu un amestec de cereale, boabe de soia și vitamine; păsările sunt adesea limitate la cuști. Preț: aproximativ 3 USD pe duzină. Unde să le găsiți: orice magazin alimentar.