Ouă codate cu ciuperci Marmite
Ouă Coddled cu ciuperci Marmite este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină și verdeață îmbrăcată, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Coddled cu ciuperci sălbatice și Creme Fraiche, Ouă Coapte, și Ouă Coddled În Cești De Ceai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 425 F. topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând des, până când ciupercile își eliberează lichidul, lichidul se evaporă, iar ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Adăugați șalotele și cimbru și gătiți, amestecând, până când șalotele abia încep să se rumenească, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați bulionul și Marmita, amestecând astfel încât Marmita să se dizolve în sos, apoi aduceți la foc mic și gătiți până când bulionul s-a redus la o consistență asemănătoare sosului, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Împărțiți ciupercile între ramekine, folosind o lingură pentru a face o fântână în centru. Rupeți un ou în fiecare fântână, apoi așezați ramekins pe o foaie de copt și coaceți până când ouăle tocmai s-au setat, aproximativ 10 minute.
Se presară cu scallions feliate, se condimentează ouăle cu sare și se servește imediat cu slănină și verdeață ușor îmbrăcată pe lateral.