Ouă coapte în boluri de pâine
Ouăle coapte în boluri de pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 206 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, parmezan, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă coapte în boluri de pâine, Ouă spaniole la cuptor și boluri de tăiței cu cartofi dulci, și Idaho Sunrise (Ouă Coapte Și Slănină În Boluri De Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tăiați partea superioară a fiecărei rulouri de cină și îndepărtați ușor niște pâine până când există o gaură suficient de mare pentru a găzdui un ou. Aranjați rulourile pe o foaie de copt cu margini. Rezervă topuri.
Crăpați un ou în fiecare Sul, apoi acoperiți cu câteva ierburi și puțină smântână. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți până când ouăle sunt setate și pâinea este prăjită, 20 până la 25 de minute. După ce ouăle au fiert timp de 20 de minute, așezați blaturile de pâine pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc.
Așezați blaturile pe rulouri și serviți cald.