Ouă coapte cu trei brânzeturi cu ardei prăjiți
Ouăle coapte cu trei brânzeturi cu ardei prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, parmigiano-reggiano, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Parmezan-ouă coapte cu ardei, Ouă coapte cu conținut scăzut de carbohidrați în ardei, și Bere - ouă coapte cu ardei și ceapă.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute. (Sau ardei prăjiți pe o tigaie de pui la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.)
Transferați într-un castron și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați ardeii, aruncați tulpinile și semințele și tăiați-le în zaruri de 1/3 inch.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Cernem împreună făina, sarea și praful de copt într-un castron mic.
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la dublarea volumului, aproximativ 3 minute.
Adăugați untul, amestecul de făină și brânzeturile și amestecați bine la viteză mică, apoi amestecați ardeii și scallions.
Se toarnă într-o farfurie de plăcintă din sticlă de 10 inci (6 căni) cu unt și se coace în mijlocul cuptorului (sau treimea inferioară a cuptorului dacă se coace cu slănină) până când blatul devine maro auriu și un tester iese curat, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.