Ouă coapte cu spanac, sparanghel și Prosciutto

Ouăle coapte cu spanac, sparanghel și Prosciutto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 537 calorii. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați gruy oq7re, piper proaspăt măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Sparanghel la grătar cu Prosciutto și ouă, Ouă prăjite cu Prosciutto și sparanghel, și Pâine prăjită parmezan cu sparanghel, Prosciutto, și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea pe o foaie de copt și prăjiți-o la cuptor, întorcând o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute în total.
Transferați într-un vas de copt cu ulei.
Între timp, aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți, clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Folosind degetele, faceți o depresiune în centrul fiecărei felii de pâine. Aranjați una sau două felii de prosciutto în jurul marginii fiecărei felii de pâine. Rezervați 2 linguri de brânză. Apăsați un sfert din brânza rămasă în centrul fiecărei felii de pâine. Acoperiți brânza cu spanacul, apoi înconjurați-o cu sparanghelul. Spargeți un ou într-un vas mic. Glisați cu grijă oul într-unul din cuiburile de spanac. Repetați cu ouăle rămase.
Presărați ouăle cu sarea și piperul și brânza rezervată.
Coaceți, acoperite, până când albușurile de ou sunt doar setate, 10 până la 15 minute.
Recomandare de vin: sauvignon blancs din Noua Zeelandă au un stil distinctiv, cu o dungă puternică de aciditate, arome coapte de citrice și coacăze și o notă singulară de sparanghel. Încercați una cu acest fel de mâncare de ou pentru un pas de deux interesant.