Ouă coapte cu slănină Canadiană, spanac și Cheddar îmbătrânit
Ouăle coapte cu slănină Canadiană, spanac și Cheddar îmbătrânit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Foodnetwork necesită spanac pentru copii, slănină Canadiană, pâine cu aluat și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 70%. Cartofi dulci coapte de două ori cu Cheddar și slănină Canadiană, Tarte Flambe cu Herbed Creme Fraiche, Cheddar îmbătrânit, Vidalia caramelizată, slănină afumată dublă, ouă amestecate ușor și brânză de capră, și Popovers piper negru umplut cu Vermont Cheddar și ierburi omletă și arțar-muștar glazurate Bacon Canadian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F și aranja rack în mijloc. Unt 4 (6 uncii) ramekins și pus deoparte.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Când se spumează, se adaugă ceapa, se condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se gătește până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați spanacul și gătiți până când spanacul este bine ofilit, aproximativ 2 minute.
Așezați șuncă pe fundul ramekinelor și deasupra cu spanac. Crăpați ouăle în ramekins, puneți 1 lingură de smântână peste fiecare ou și împărțiți jumătate de brânză uniform între ramekins.
Puneți ramekins pe o foaie de copt și coaceți, rotind tigaia la jumătatea coacerii, până când albușurile sunt doar setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 15 până la 18 minute.
Între timp, întindeți restul de 2 linguri de unt pe 4 felii de pâine cu aluat. Se acoperă cu brânză rasă și se prăjește până se rumenesc.
Serviți ouăle cu pâine prăjită.
Vin recomandat: Vin Spumant
Oul copt funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir