Ouă Benedictwich

Ouă Benedictwich
Ouăle Benedictwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1173 calorii, 36g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brioșe, muștar dijon, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Benedictwich, Ouă Benedictwich, și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Prăjiți șunca în 1 lingură de unt până se carbonizează ușor, 2 până la 4 minute pe fiecare parte. Ștergeți tigaia curată și adăugați restul de unt de lingură. Când untul este topit, prăjiți ouăle ușor și condimentați cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mic, aruncați împreună spanacul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Stivați șunca pe fundul brioșei englezești. Acoperiți cu o parte din spanacul îmbrăcat, apoi glisați 1 ou prăjit deasupra. Polonic pe o parte din sosul ușor Hollandaze, închideți brioșă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați ouăle, sucul de lămâie, Dijon și sosul fierbinte într-un blender și amestecați până se combină, aproximativ 1 minut. În timp ce blenderul încă funcționează, curgeți încet în untul cald, topit prin gaura superioară, până se îngroașă, aproximativ 15 secunde. Reglați condimentul cu mai mult suc de lămâie și puțină sare. Țineți într-un termos, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista