Ouă Benedictwich
Ouăle Benedictwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1173 calorii, 36g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brioșe, muștar dijon, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Benedictwich, Ouă Benedictwich, și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Prăjiți șunca în 1 lingură de unt până se carbonizează ușor, 2 până la 4 minute pe fiecare parte. Ștergeți tigaia curată și adăugați restul de unt de lingură. Când untul este topit, prăjiți ouăle ușor și condimentați cu puțină sare și piper.
Într-un castron mic, aruncați împreună spanacul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Stivați șunca pe fundul brioșei englezești. Acoperiți cu o parte din spanacul îmbrăcat, apoi glisați 1 ou prăjit deasupra. Polonic pe o parte din sosul ușor Hollandaze, închideți brioșă și se servește.
Așezați ouăle, sucul de lămâie, Dijon și sosul fierbinte într-un blender și amestecați până se combină, aproximativ 1 minut. În timp ce blenderul încă funcționează, curgeți încet în untul cald, topit prin gaura superioară, până se îngroașă, aproximativ 15 secunde. Reglați condimentul cu mai mult suc de lămâie și puțină sare. Țineți într-un termos, dacă este necesar.