Ouă Benedict Waffle Sandwich-Uri

Ouă Benedict Waffle Sandwich-Uri
Ouă Benedict Waffle sandwich-uri este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 298 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ouă Benedict Sandwich-Uri, Sandvișuri cu vafe Chili cu ouă amestecate cu brânză, slănină și Avocado, și Ouă Benedict Ouă Deviled.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti hollandaise, puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se topeste complet. Îndepărtați cu grijă solidele de deasupra cu o lingură; aruncați solidele. Turnați încet untul rămas din tigaie într-un castron mic, lăsând solidele rămase în tigaie; aruncați solidele și puneți deoparte untul clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Sos HollandaiseSos Hollandaise
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
2
Combinați 2 linguri de apă rece și gălbenușuri de ou într-o cratiță mică, amestecând cu un tel până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Puneți tigaia la foc mic, amestecând continuu până când amestecul se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1/4 cană de unt clarificat, aproximativ 1 masălingură odată, amestecând cu un tel până când fiecare adăugare este încorporată și amestecul este gros. Rezervați untul clarificat rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Se amestecă sucul de lămâie și 1/8 linguriță de sare în amestecul de unt, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Pentru a pregăti sandwich, rupeți capetele dure de sparanghel. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
7
Scurgeți și scufundați sparanghelul în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
8
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic. Rupeți 1 ou în fiecare dintre cele 6 căni de cremă (6 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați cupe de cremă în apă fierbinte în tigaie. Acoperiți tigaia; gatiti 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți cupele de cremă din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
11
Așezați 1 uncie de șuncă și 1 ou pocat pe fiecare vafe; presărați ouăle uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare. Completați fiecare porție cu 2 sulițe de sparanghel și 1 lingură hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
OuăOuă
SareSare
șuncășuncă
12
Se presară uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista