Ouă Benedict Waffle Sandwich-Uri
Ouă Benedict Waffle sandwich-uri este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 298 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, sare, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ouă Benedict Sandwich-Uri, Sandvișuri cu vafe Chili cu ouă amestecate cu brânză, slănină și Avocado, și Ouă Benedict Ouă Deviled.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti hollandaise, puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se topeste complet. Îndepărtați cu grijă solidele de deasupra cu o lingură; aruncați solidele. Turnați încet untul rămas din tigaie într-un castron mic, lăsând solidele rămase în tigaie; aruncați solidele și puneți deoparte untul clarificat.
Combinați 2 linguri de apă rece și gălbenușuri de ou într-o cratiță mică, amestecând cu un tel până se spumează.
Puneți tigaia la foc mic, amestecând continuu până când amestecul se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1/4 cană de unt clarificat, aproximativ 1 masălingură odată, amestecând cu un tel până când fiecare adăugare este încorporată și amestecul este gros. Rezervați untul clarificat rămas pentru o altă utilizare.
Se amestecă sucul de lămâie și 1/8 linguriță de sare în amestecul de unt, amestecând până se omogenizează.
Scoateți tigaia de pe foc.
Pentru a pregăti sandwich, rupeți capetele dure de sparanghel. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute.
Scurgeți și scufundați sparanghelul în apă cu gheață; scurgere.
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic. Rupeți 1 ou în fiecare dintre cele 6 căni de cremă (6 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Așezați cupe de cremă în apă fierbinte în tigaie. Acoperiți tigaia; gatiti 6 minute.
Scoateți cupele de cremă din apă.
Așezați 1 uncie de șuncă și 1 ou pocat pe fiecare vafe; presărați ouăle uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare. Completați fiecare porție cu 2 sulițe de sparanghel și 1 lingură hollandaise.
Se presară uniform cu piper.