Ouă Benedict cu slănină și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Benedict cu slănină și Rucola. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 72 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, suc de lămâie, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ouă Benedict cu slănină și Rucola, Bacon Avocado Ouă Benedict, și Rețetă Clasică De Ouă De Slănină Canadiană Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas termorezistent așezat peste o oală cu apă abia fierbinte, bateți cele 4 gălbenușuri de ou cu vinul și un vârf de sare până se dublează în volum și se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat untul topit, amestecând constant, până se formează un sos gros, cremos, aproximativ 5 minute.
Bateți sucul de lămâie și Tabasco și condimentați hollandaise cu sare. Păstrați sosul olandez cald, șoptind ocazional.
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, 6 minute.
Transferați pe o hârtie towellined placă.
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați rucola, aruncați rapid în uleiul fierbinte și transferați pe o farfurie; condimentează cu sare.
Aduceți o tigaie mare și adâncă de apă la foc mic la foc moderat și adăugați oțetul. Pe rând, rupeți ouăle într-un castron mic și turnați-le în apa care fierbe, lăsând mult spațiu între ele. Braconați ouăle până când albușurile sunt puse și gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cu grijă ouăle pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Aranjați jumătățile de brioșe englezești prăjite pe farfurii și acoperiți cu slănina, ouăle pocate, rucola și sosul olandez.