Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Benedict. O porție conține 894 calorii, 30g de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți suc de lămâie, frunze de pătrunjel, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 2 tigăi de foi cu hârtie pergament. Aranjați 8 felii de slănină pe fiecare tavă și coaceți până se rumenesc și crocante, aproximativ 12 până la 15 minute.
Umpleți o tigaie mare cu fața adâncă la 3/4 din drum cu apă. Aduceți la foc mic la foc mic și adăugați oțetul.
Folosind un tăietor de biscuiți de 3 1/2 inci, tăiați rundele din centrul fiecărei bucăți de pâine prăjită. (Rezervați crusta pentru rețeta rotundă 2 Budinca de pâine savuroasă cu șuncă).
Crăpați ouăle, câte 1 pe rând, într-un vas mic sau ramekin și glisați fiecare în apa care fierbe ușor. Ventilați albușul de ou peste gălbenuș cu o lingură pliată dacă începe să se răspândească. Puneți ouăle până când albul este setat, dar gălbenușul este încă curgător la mijloc, aproximativ 2 până la 3 minute,
Scoateți ouăle pe o placă căptușită cu prosop pentru a se scurge.
Într-un blender, combinați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, cayenne și un vârf de sare. Amestecați pentru a combina, apoi porniți blenderul și turnați încet untul topit prin orificiul din capacul blenderului.
Puneți 2 felii de pâine prăjită pe fiecare farfurie. Rupeți fâșiile de slănină în jumătate și așezați 4 jumătăți pe fiecare rundă de pâine prăjită, apoi acoperiți cu un ou fiert. Se toarnă încet hollandaise peste partea de sus.
Presărați fiecare cu pătrunjel tocat și serviți.