Ouă amestecate cu sparanghel
Ouăle amestecate cu sparanghel sunt un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, parmezan, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ouă amestecate peste sparanghel, Ouă amestecate cu sparanghel, și Ouă Amestecate Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie adâncă, de 10 până la 12 inci, antiaderentă la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 1 inch de apă. Între timp, fixați tulpina dură se termină sparanghelul și aruncați-o.
Tăiați 2 până la 3 inci de pe partea superioară a fiecărei sulițe de sparanghel, apoi tăiați tulpinile rămase în diagonală în lungimi de 1 inch.
Adăugați sparanghelul în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie când este străpuns, 2 până la 3 minute.
Scurgere. Separați vârfurile de bucățile de tulpină.
Bateți înlocuitorul de ou, 1/4 linguriță sare de usturoi și busuioc pentru a amesteca. Puneți tigaia la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați unt și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați amestecul de ouă.
Se presară cu cuburi de brânză neufchatel.
Pe măsură ce amestecul de ouă se setează, folosiți o spatulă largă pentru a împinge ouăle fierte deoparte și lăsați lichidul nefiert să curgă în fundul tăvii. În timp ce amestecul de ouă este încă semilichid, adăugați bucăți de tulpină de sparanghel, mozzarella și parmezan. Continuați să împingeți amestecul din fundul tigaiei cu spatula până când se fixează ușor, aproximativ 5 minute în total.
Transferați pe un platou sau farfurii.
Adăugați sare de usturoi și piper la gust.
Se ornează cu vârfuri de sparanghel.