Ouă amestecate cu sparanghel

Ouă amestecate cu sparanghel
Ouăle amestecate cu sparanghel sunt un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, parmezan, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ouă amestecate peste sparanghel, Ouă amestecate cu sparanghel, și Ouă Amestecate Cu Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie adâncă, de 10 până la 12 inci, antiaderentă la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 1 inch de apă. Între timp, fixați tulpina dură se termină sparanghelul și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați 2 până la 3 inci de pe partea superioară a fiecărei sulițe de sparanghel, apoi tăiați tulpinile rămase în diagonală în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Adăugați sparanghelul în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie când este străpuns, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgere. Separați vârfurile de bucățile de tulpină.
5
Bateți înlocuitorul de ou, 1/4 linguriță sare de usturoi și busuioc pentru a amesteca. Puneți tigaia la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați unt și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se presară cu cuburi de brânză neufchatel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
8
Pe măsură ce amestecul de ouă se setează, folosiți o spatulă largă pentru a împinge ouăle fierte deoparte și lăsați lichidul nefiert să curgă în fundul tăvii. În timp ce amestecul de ouă este încă semilichid, adăugați bucăți de tulpină de sparanghel, mozzarella și parmezan. Continuați să împingeți amestecul din fundul tigaiei cu spatula până când se fixează ușor, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați pe un platou sau farfurii.
10
Adăugați sare de usturoi și piper la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
11
Se ornează cu vârfuri de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista