Ouă Amestecate Cremoase

Ouă Amestecate Cremoase
Ouăle amestecate cremoase ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 36 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 11 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână bulion de pui degresat cu grăsimi, amidon de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ouă Amestecate Cremoase Cu Șuncă, Ouă Amestecate Cremoase, și Ouă Amestecate cremoase cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca. Într-o tigaie de 1 până la 3 litri (în funcție de cantitatea gătită), amestecați bulionul cu amidon de porumb. Se amestecă la foc mare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lăsați să se răcească ușor (sau acoperiți și răciți până la 1 zi).
3
Bateți amestecul de bulion în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Setați o tigaie (vezi mai jos pentru dimensiune) la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați unt; când se topește, se toarnă amestecul de ouă. Cu o spatulă flexibilă rezistentă la căldură sau una metalică largă, Împingeți ouăle fierte de pe fundul și părțile laterale ale tigaiei, lăsând amestecul lichid să curgă împotriva tigaiei fierbinți; pentru cea mai cremoasă textură, nu amestecați. Gătiți până când ouăle sunt ferme, dar încă umede și strălucitoare deasupra (trebuie să fie de cel puțin 160 pentru siguranța ouălor), 3 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
6 ouă mari; 5 linguri bulion de pui degresat cu grăsime; 1/2 lingurițe amidon de porumb și unt (sau margarină), fiecare; tigaie, de 8 până la 10 inci lățime
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
12 ouă mari; 2/3 cană bulion de pui degresat cu grăsime; 1 lingură amidon de porumb și unt (sau margarină), fiecare; tigaie, lățime de 10 până la 12 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
18 ouă mari; 1 cană bulion de pui degresat cu grăsime; 1 1/2 linguri amidon de porumb și unt (sau margarină), fiecare; tigaie, lățime de 12 până la 14 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
24 ouă mari; 1 1/2 cani bulion de pui degresat cu grăsime; 2 linguri amidon de porumb și unt (sau margarină), fiecare; tigaie, lățime de 12 până la 14 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
30 de ouă mari; 1 3/4 căni bulion de pui degresat cu grăsime; 2 1/2 linguri amidon de porumb și unt (sau margarină), fiecare; tigaie, lățime de 12 până la 14 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
36 de ouă mari; 2 căni de bulion de pui degresat cu grăsime; 3 linguri de amidon de porumb și unt (sau margarină), fiecare; tigaie, lățime de 14 până la 16 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista