Ou Fu Yung
Ou Fu Yung ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 251 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piper, țelină, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ou Vegan Foo Yung (Tofu Yung), Egg Foo Yung, și Egg Foo Yung.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un wok la foc mare.
Adăugați șalotele, ardeiul gras, țelina și usturoiul și amestecați timp de 3 minute.
Adăugați mugurii de fasole, prăjiți timp de 1 minut, apoi adăugați creveții și prăjiți timp de 1 minut sau până când creveții devin roz.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Adăugați ouăle bătute, amestecând până se combină bine. Spălați wok-ul și ștergeți-l cu prosoape de hârtie.
Puneți wok-ul la foc mare și turnați ulei de 2 inchi (5 cm). Când uleiul este fierbinte, se toarnă amestecul în ulei. Se prăjesc aproximativ 2 minute, până când partea inferioară se rumeneste ușor, lingând puțin din uleiul fierbinte peste ouă, astfel încât blatul să înceapă să se întărească.
Întoarceți cu grijă tortul cu ou și gătiți 1 minut, până se rumenesc ușor pe cealaltă parte.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați cald într-un cuptor de 93° (95C) în timp ce faceți prăjiturile rămase.
Între timp, amestecați bulionul, sosul de stridii, sosul de soia și vinul de orez într-o cratiță. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 lingurițe de apă rece și se amestecă în amestecul de stoc. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu până se îngroașă; se fierbe timp de 1 minut.
Serviți prăjiturile cu sosul și orezul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;