Osso Buco
Osso Buco este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii fără sare, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din gambele de vițel; dredge shanks în făină. Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cozi; gatiti pana se rumeneste pe toate partile.
Îndepărtați gambele; puneți deoparte și păstrați la cald. Ștergeți picăturile din cuptorul olandez cu un prosop de hârtie.
Înveliți cuptorul olandez cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Se adaugă ceapa și morcovul și se sotează până se înmoaie. Se amestecă roșiile și următoarele 4 ingrediente; adăugați cozi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și fierbeți încă 30 de minute sau până când gambele sunt fragede.
Transferați fiecare coadă de vițel într-un castron individual de supă; lingură amestec de legume peste carne. Dacă doriți, combinați pătrunjelul, coaja de lămâie și usturoiul și presărați uniform peste fiecare porție.