Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii fără sare, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din gambele de vițel; dredge shanks în făină. Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați cozi; gatiti pana se rumeneste pe toate partile.
3
Îndepărtați gambele; puneți deoparte și păstrați la cald. Ștergeți picăturile din cuptorul olandez cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Înveliți cuptorul olandez cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Se adaugă ceapa și morcovul și se sotează până se înmoaie. Se amestecă roșiile și următoarele 4 ingrediente; adăugați cozi. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și fierbeți încă 30 de minute sau până când gambele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
TomateTomate
CeapăCeapă
6
Transferați fiecare coadă de vițel într-un castron individual de supă; lingură amestec de legume peste carne. Dacă doriți, combinați pătrunjelul, coaja de lămâie și usturoiul și presărați uniform peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista