Orzo de pui și pătrunjel cu crustă de ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo de pui și pătrunjel cu crustă de plante. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. O porție conține 383 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui cu crustă de ierburi la cuptor cu sos de ulei de măsline pătrunjel, Somon cu crustă de parmezan cu Orzo de citrice, și Pui Cu Crustă De Ierburi.
Instrucțiuni
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgere. Se amestecă pătrunjelul, 2 lingurițe de unt, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Păstrați cald.
În timp ce pastele se gătesc, presărați puiul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper; presărați ierburi fine pe ambele părți ale puiului, apăsând ușor pentru a adera.
Topiți restul de 4 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; gatiti 7 minute sau pana cand se face.
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 3 minute.
Serviți puiul peste amestecul de orzo.