Orzo cu verdeață de primăvară și rozmarin

Orzo cu verdeață de primăvară și rozmarin
Orzo cu verdeață de primăvară și rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de rozmarin, nuci de pin, paste orzo) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Pui milanez cu verdeață de primăvară și parmezan rumenit-unt Orzo, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, și Salată De Primăvară Orzo.

Instrucțiuni

1
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scurgeți pastele; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de verdeață și ingredientele rămase, aruncând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista