Orzo cu roșii, busuioc și Gorgonzola

Orzo cu roșii, busuioc și Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo cu roșii, busuioc și Gorgonzolan. O porție conține 323 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,04 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, paste orzo, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Salată Orzo Cu Porumb, Roșii Și Busuioc, Salată Orzo cu roșii, busuioc și Feta, și Tigaie de pui, Orzo și spanac cu măsline Kalamatan, roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă pastele orzo; gatiti si amestecati pana cand orzo se rumeneste usor, 3 pana la 4 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați 1 cățel de usturoi; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3
Se toarnă bulionul de legume și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți; fierbeți până când orzo-ul este fraged, dar încă puțin ferm până la mușcătură, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Într-un bol de amestecare, combinați roșiile cherry, 1/2 din busuiocul proaspăt, usturoiul și uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Puneți orzo-ul gătit într-un castron de servire. Se acoperă cu amestec de roșii și se presară Gorgonzola și busuiocul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo GătitOrzo Gătit
GorgonzolaGorgonzola
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista