Orzo cu roșii, busuioc și Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo cu roșii, busuioc și Gorgonzolan. O porție conține 323 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,04 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, paste orzo, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Salată Orzo Cu Porumb, Roșii Și Busuioc, Salată Orzo cu roșii, busuioc și Feta, și Tigaie de pui, Orzo și spanac cu măsline Kalamatan, roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă pastele orzo; gatiti si amestecati pana cand orzo se rumeneste usor, 3 pana la 4 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 cățel de usturoi; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă bulionul de legume și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți; fierbeți până când orzo-ul este fraged, dar încă puțin ferm până la mușcătură, 12 până la 14 minute.
Într-un bol de amestecare, combinați roșiile cherry, 1/2 din busuiocul proaspăt, usturoiul și uleiul de măsline rămas.
Puneți orzo-ul gătit într-un castron de servire. Se acoperă cu amestec de roșii și se presară Gorgonzola și busuiocul rămas.