Orzo cu patrunjel si coaja de lamaie
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Orzo cu patrunjel si zest de lamaie ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. O porție conține 244 de calorii , 8 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ardei gras, coajă de lămâie, pătrunjel plat și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 83% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă răcită de fenicul cu coajă de portocală , Batoane de curmale cu coajă de portocală și arțar și Scones de mure cu coajă de portocală (fără gluten) .
Instrucțiuni
Gatiti orzo in apa cu sare aproximativ 12 minute, al dente.
Scurge bine orzo. Nu alergați sub apă rece. Vrei ca pastele fierte să rămână fierbinți.
Transferați pastele într-un bol de servire.
Stropiți orzo cu o lingură de ulei de măsline extravirgin și asezonați cu sare și piper.
Adăugați coaja de lămâie și pătrunjel și amestecați pentru a combina aromele cu pastele.