Orzo cu fasole neagră și salată de sparanghel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orzo cu fasole neagră și salată de sparanghel. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână fasole, roșii, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Bucătăria De Desene Animate: Sparanghel Cu Fasole Neagră, Fasole Neagră, Mazăre Și Sparanghel, și Salată orzo de lămâie cu sparanghel și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce orzo gătește, sparanghel cu aburi, acoperit, 2 minute sau până când este crocant-fraged. Clătiți sparanghelul cu apă rece; se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Scurgeți orzo, rezervând 2 linguri de lichid de gătit.
Combinați orzo, sparanghel, roșii, fasole și cilantro într-un castron mare.
Combinați 2 linguri rezervate lichid de gătit, oțet, ulei și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu un bici.
Se toarnă pansament peste salată; aruncați ușor.