Orzul și varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orz de gătit rapid, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Și Afine Cu Orz, Orz Cu Varză De Bruxelles, Spanac Și Edamame, și Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orzul conform instructiunilor ambalajului, inlocuind bulionul cu apa. Lăsați deoparte; păstrați războiul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Bulion
Apă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.