Orz și ciuperci cu fasole
Orzul și ciupercile cu fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă vegană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 174 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orz, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pui cu orz și ciuperci, Orz prăjit cu ciuperci, și orz cu ciuperci shiitake.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați ciupercile, ceapa, țelina și usturoiul.
Se sotează până se înmoaie.
Amestecați orzul și bulionul de legume în cratiță. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura. Se fierbe 45 până la 50 de minute, până când orzul este fraged.
Amestecați fasolea albă în amestecul de orz. Continuați să gătiți aproximativ 5 minute, până când fasolea este încălzită.