Orz De Ciuperci

Orz De Ciuperci
Orzul de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 106 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sosul Worcestershire, orz de gătit rapid, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Plăcintă Cu Ciuperci Și Orz, Orz De Ciuperci, și Supă De Orz De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați orz; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
4
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Adăugați ciuperci, ceapă și țelină; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand des. Se amestecă în orz fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
OrzOrz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
evaluare carbo: 18
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista