Orford-biban de mare aterizat cu cartofi crocanți, slănină și Purslane de mare
Orford-a aterizat Seabass cu cartofi crocanti, slănină și Purslane mare ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 535 calorii, 22g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă $2.66 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nori, ridichi pentru micul dejun, ulei de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Cartofi crocanți cu slănină, usturoi și pătrunjel, și Cartofi crocanti cu Bacon, usturoi si patrunjel pentru rețete similare.
Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.