Orezul mexican al Mariei

Orezul mexican al Mariei
Orezul Mexican al Mariei este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Orezul mexican al Mariei, Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, și Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati orezul si ceapa in uleiul incins pana se rumenesc, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare, chimen și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Se toarnă apă peste amestecul de orez. Amestecați sosul de roșii și bulionul de pui în apă. Creșteți căldura la mediu-mare, puneți un capac pe cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Adăugați ardeiul serrano chile și continuați să gătiți la fierbere timp de 10 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut până când orezul este fraged și apa este absorbită, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista