Orez și terci de porumb dulce cu scoici uscate

Orez și terci de porumb dulce cu scoici uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați orezul și terciul de porumb dulce cu scoici uscate. Această rețetă servește 45. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 42 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Un amestec de coaste de țelină, scoici, ciuperci de urechi din lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Terci de porumb dulce cu mure, Orez lipicios cu cârnați chinezi și scoici uscate, și Carne de porc măcinată și porumb Congee (terci de orez chinezesc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți scoicile și ciupercile în 2 boluri mici separate și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
3
Într-o cratiță mică cu apă sărată clocotită, gătiți boabele de porumb până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Scurgere.
5
Într-o cratiță mare, combinați bulionul de pui, știuleții de porumb, coapsa de pui, ghimbirul și țelina feliată și aduceți la foc mic. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic până când puiul este gătit, 30 de minute. Se strecoară bulionul și se rezervă coapsa de pui. Ar trebui să aveți aproximativ 5 1/2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
6
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Măsurați 1 cană de bulion și rezervați. Într - o caserolă de 3 până la 4 litri sau cuptor olandez, combinați restul de 4 1/2 căni de bulion cu orezul și aduceți la foc mic la foc moderat. Acoperiți și coaceți aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și s-a format un terci gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scurgeți scoicile și transferați-le într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
9
Adăugați 1/2 cană din bulionul rezervat și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați scoicile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Îndepărtați orice membrană, apoi tăiați gros scoicile; acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
11
Adăugați tamari în lichidul de gătit din tigaie și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamariTamari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
12
Scurgeți ciupercile și tăiați capetele butonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
13
Tăiați ciupercile în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
14
Scoateți carnea de pe coapsa de pui și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
Adăugați puiul, ciupercile, porumbul, restul de 1/2 cană de bulion rezervat, jumătate din frunzele de țelină și brânza în terci. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Cereale CaldeCereale Calde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
16
Puneți terciul în boluri. Se acoperă cu puțin din bulionul de scoici-tamari. Împrăștiați Scoica mărunțită și frunzele de țelină rămase peste terci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Cereale CaldeCereale Calde
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
TamariTamari
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista