Orez și Pilaf de fasole neagră

Orez și Pilaf de fasole neagră
Orez și Pilaf de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 355 calorii. Dacă aveți la îndemână țelină, usturoi, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pilaf De Orez Cu Fasole Neagră, Orez negru Vegan, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, și Pilaf de orez brun de sud-vest cu mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și bulionul de pui într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți căldura și gătiți orezul, acoperit, până când este fraged și tot lichidul este absorbit, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scoateți de pe foc, descoperiți și pufați cu o furculiță.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa și gătiți până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați usturoi, oregano, țelină, morcov, chimen și fulgi de chili și gătiți, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 6 minute. Se amestecă fasolea neagră și se gătește până se încălzește, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
6
Combinați amestecul de ceapă-fasole neagră și orezul fierbinte într-un bol de servire și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Sursa excelenta de: proteine, fibre, vitamina A, niacina, vitamina K, mangan, fosfor
9
Bună sursă de: tiamina, vitamina B6, Vitamina C, cupru, fier, magneziu, potasiu, seleniu
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista