Orez În Stil Indian

Orezul în stil Indian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de păstăi de cardamom, semințe de muștar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez În Stil Indian, Orez Basmati În Stil Indian, și Curry de năut (stil Indian) peste orez Basmati.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.