Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul în stil Barcelona. O porție conține 736 calorii, 38g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 5.08 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cârnați chorizo, boia de ardei, coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pinchos, stil Barcelona, Barcelona Câine, și Paellan în Barcelona: o conspirație.
Instrucțiuni
1
Clătiți bucățile de pui și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
2
Amestecați oregano și boia de ardei cu puțină sare și piper într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente peste tot puiul și lăsați-l deoparte timp de 1 până la 2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie paella sau o tigaie largă superficială la foc mediu-mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați chorizo și gătiți până când uleiul are o culoare roșie vibrantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți chorizo - ul pe un platou căptușit cu prosop de hârtie, apoi adăugați puiul, pielea în jos și rumeniți peste tot, întorcându-vă cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Scoateți puiul pe platou cu chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
6
Întoarceți tigaia în aragaz și coborâți focul la mediu. Acum faceți un sofrito sotând usturoiul și ceapa în uleiul care rămâne în tigaie timp de 7 până la 10 minute, până când încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați roșiile și gătiți-le pe toate până când amestecul se caramelizează puțin și aromele se amestecă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Combinați șofranul cu 3 căni de apă caldă sau stoc și lăsați să se absoarbă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Adăugați apa de șofran în amestecul de roșii. Îndoiți orezul în sofrito, amestecând pentru a acoperi boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați puiul rezervat și chorizo, apoi scoicile. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
11
Adăugați creveții și homarul (tăiați partea în jos). Dați paellei câteva mișcări bune pentru a băga toate bucățile, apoi lăsați-o să fiarbă, fără a agita, până când orezul este al dente, aproximativ 15 minute. Împrăștiați mazărea deasupra și continuați să gătiți încă 5 minute, până când paella arată pufoasă și umedă. (Paella ideală are un fund de orez prăjit numit socarrat.) Apoi lăsați-l să se odihnească de pe foc timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor