Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul verde cu semințe de dovleac prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 179 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 45 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați strâns coriandru, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Semințe De Dovleac Prăjite, Semințe De Dovleac Prăjite, și Semințe De Dovleac Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 8 inci, încălziți semințele de dovleac și 1 lingură de ulei la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecând ocazional, până când semințele sunt ușor prăjite. (Urmăriți cu atențiepot arde rapid.) Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta semințele de dovleac din tigaie și răciți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Semințe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
În robotul de bucătărie sau blender, piure de coriandru, pătrunjel, ardei gras, ceapă, usturoi, chile, sare, chimen și apă până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
1 Kg Tortillas De Maíz
Pătrunjel
Usturoi
Ardei Iute
Chimen
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați orez și gătiți 3 minute, amestecând ocazional, până când ușor translucid în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
5
Se adaugă lichid purificat și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când tot lichidul este absorbit. Pufați cu furculița și amestecați semințele de dovleac.