Orez Verde
Orezul verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. Un amestec de coriandru, cățel de usturoi, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez inspiralizat: Risotto de orez parmezan cu sparanghel și mazăre verde (fără Gluten), Orez verde (Broccoli, brânză și caserolă de orez), și Orez Verde (Orez Cu Broccoli Brânzos).
Instrucțiuni
Aruncați cojile și tulpinile din tomatillo. Gatiti tomatillos in apa clocotita intr-o cratita medie timp de 4 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Combinați tomatillos și 2 linguri de apă într-un blender și procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de tomatillo într-o măsură de sticlă de 4 căni și se adaugă suficientă apă la amestec pentru a măsura 2 1/2 căni.
Combinați amestecul de tomatillo, coriandru, jalapeo, sare și usturoi în cratiță și aduceți la fierbere.
Adăugați orez; acoperiți amestecul, reduceți focul și fierbeți timp de 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute.
Se ia de pe foc și se pufăie cu o furculiță.